Aogs Kampioenschap Slowbiking – zondag 30 september

Op zondag 30 september organiseren Stichting CC ’t Aogje en SGAP samen een puzzelfietstocht. Heel ’t Aogje gaat fietsen voor Stichting Mees. Hierover heeft u al eerder kunnen lezen in het Wijkblad en op de sociale media. Meer info vindt u op elders op deze site of via www.cctaogje.nl.

Maar… voor de mensen die minder tijd hebben of zin hebben in een extra uitdaging is er een alternatief! Want op de Dorpswei  organiseren SGAP en CC ’t Aogje ook nog eens voor de eerste keer het Aogs Kampioenschap Slowbiking. Slowbiking betekent zo langzaam mogelijk fietsen over een parcours. Tijdens het fietsen mag je niet stil staan, niet over de lijnen komen en niet met de voeten op de grond komen. Een spel waar het aankomt op concentratie, behendigheid en evenwicht. Iedereen mag het proberen!

Elke deelnemer mag maximaal 2 pogingen doen. Degene met de beste (dus langzaamste!) tijd om 17.00 uur is de winnaar. Uiteraard hebben we 2 categorieën: volwassenen en kinderen (t/m 15 jaar). Deelname met je eigen (tweewieler) fiets. Deelname €1 per kind, €2 per volwassene. Uiteraard komt ook deze opbrengst ten goede aan Stichting Mees.

Wij hopen u allemaal te ontmoeten komende zondag! Meedoen met de fietstocht, het slowbiking of gewoon al uw (klein)geld doneren aan Stichting Mees, alles mag en kan.

Zondag 30 september, Dorpswei. Fietstocht: aanvang tussen 13.00 uur en 14.00 uur, uiterlijk binnen om 16.30 uur (kinderen €1,50, volwassenen €3). Slowbiking: tussen 13.30 en 16.55 uur (kinderen €1, volwassenen €2).

Change in Theme Options or on the cause edit page
Change in Theme Options or on the cause edit page
Change this in Theme Options
Change this in Theme Options