Nieuwjaarsconcert BSUR en Princenhage’s Mannenkoor- zondag 14 januari

Voor zangers en muzikanten is er niets leuker dan het nieuwe jaar te beginnen met een concert. Popkoor BSUR Breda en Princenhage’s Mannenkoor hebben de samenwerking gezocht en laten je graag genieten van hun beider repertoire.  Op zondag 14 januari van 12.00 tot 14.00 uur vindt dit concert plaats in Sociaal Cultureel Centrum “De Koe”, Ambachtenlaan 1 in Breda, toegang is gratis.

Het mannenkoor heeft een lange staat van dienst en bestaat al ruim 100 jaar. Zij zingen muziek van componisten uit allerlei perioden o.l.v. Ad Vergouwen. Het popkoor bestaat uiteraard wat korter, ruim 25 jaar en zingt recente en soms iets oudere popmuziek met live band, beiden o.l.v. Steven van Gool.

Voor mensen die overwegen om ook te gaan zingen is het goed om te weten dat BSUR vanaf 30 januari een gratis zangworkshop biedt van 6 weken met slotconcert. Het nieuwjaarsconcert kan een mooie kennismaking zijn. Laat je verrassen! Meer informatie over beide koren vind je op www.bsurbreda.nl en www.princenhagesmannenkoor.nl

Change in Theme Options or on the cause edit page
Change in Theme Options or on the cause edit page
Change this in Theme Options
Change this in Theme Options