’t Aogje fietst voor… Stichting Mees! Zondag 30 september

Op zondag 30 september organiseren Stichting CC ’t Aogje en SGAP samen een nieuwe activiteit. Heel ’t Aogje gaat fietsen voor het goede doel! Dit goede doel is dit jaar Stichting Mees in Breda.

Stichting Mees is een kleinschalige dagopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar met een verstandelijke of meervoudige beperking. Dit mooie werk verdient extra aandacht en middels de fietsspeurtocht willen we de stichting niet alleen in het zonnetje zetten, maar ook sponsoren. De opbrengst van de fietstocht komt geheel ten goede aan Stichting Mees!

Doe dus allemaal mee met deze fietstocht met puzzels, opdrachten en uitdagingen. Onderweg zijn er verschillende stops. Deelnemen kan individueel, maar ook als groep. Hoe meer deelnemers, hoe meer gezelligheid en natuurlijk meer opbrengst voor het goede doel! Voor de winnaar is er een leuke prijs.

Zondag 30 september, start tussen 13.00 uur en 14.00 uur op de Dorpswei (Dreef 8). Binnenkomst uiterlijk 16.30 uur, prijsuitreiking om 17.00 uur. Bij voorinschrijven (vóór 23 september) kinderen (tot 16 jaar) €1, volwassenen € 2. Op de dag zelf: kinderen €1,50, volwassenen €3. Uiteraard mag u altijd meer doneren voor Stichting Mees!

Opgeven kan via fietstocht@cctaogje.nl. Meer informatie over het goede doel kunt u vinden op www.stichting-mees.nl.

We hopen u allemaal in groten getale te ontmoeten op 30 september!

Change in Theme Options or on the cause edit page
Change in Theme Options or on the cause edit page
Change this in Theme Options
Change this in Theme Options