De Koe

Wat is er mogelijk in De Koe?

Sociaal cultureel centrum De Koe is het gemeenschapshuis te Princenhage (Breda), waar regelmatig bijeenkomsten, repetities, optredens, feesten, recepties en vergaderingen worden gehouden. Onze accommodatie is vooral bedoeld om activiteiten van sociaal-culturele aard (in de meest brede zin van het woord) huisvesting te bieden. Bijeenkomsten van persoonlijke aard (bruiloft, verjaardag etc.) zijn niet toegestaan.

De Koe beschikt over drie ruimtes. Deze zijn afzonderlijk te huur, maar u kunt ook het complex als geheel huren. Dit alles kan per dagdeel, maar ook voor de gehele dag en avond. In zowel de Rabozaal als de Vlaamse schuur is een professionele licht- en geluidsinstallatie te huur.

De Rabozaal
De Rabozaal is geschikt voor 410 personen (staand) of 200 zitplaatsen. De zaal beschikt over een toneel, dat is uitgerust met de nieuwste professionele licht- en geluidsinstallatie. Deze worden bediend vanaf de “regieruimte” die zich achter in de zaal, boven de bar, bevindt. Onder het toneel is een ruime toneelkelder met gelegenheid tot opfrissen, visagie en omkleden.

De Vlaamse Schuur

De kleinere zaal van De Koe, geschikt voor 280 personen. Met haar bruine inrichting uitermate geschikt voor wat intiemere activiteiten. Denk aan een repetitie met een klein gezelschap, een receptie of een rikconcours. Ook hier is een professionele geluidsinstallatie aanwezig.

 

 

 

De vergaderzaal
Een ruimte expliciet geschikt voor vergaderingen van groepen tot circa 25 personen.

 

 

 

 

 

Tevens kan bij elke zaal gebruik gemaakt worden van de catering, van koffie tot en met een compleet verzorgde lunch en/ of warme maaltijd. Er zijn allerlei mogelijkheden, veel kan naar wens ingevuld worden.

De Kleedruimtes

Onder het Podium bevindt zich een ruime gelegenheid voor visagie, omkleden, opfrissen en even relaxen.

 

Techniek Rabozaal

lichtopstelling

geluid

licht techniek 

 

Het adres van Gemeenschapshuis de Koe is:

Ambachtenlaan 1
4813 HA  BREDA (Princenhage)

 

Als u op onderstaande link klikt, kunt u de huurvoorwaarden van De Koe nalezen.

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN KOE 2014

 

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options